[ad_1]
سلامت نیوز:موتورسوار جعبه غذايي به همراه دارد؛ با خواهش و التماس از شما ميخواهد به شمارهاي که روي جعبه غذا نوشته شده است، زنگ بزنيد و بگوييد که پيک موتوري، آدرس را پيدا نميکند، خانمي از آن طرف خط هم ميگويد: «گوشي را بدهيد به پيک تا خودم آدرس را بدهم»؛
به گزارش سلامت نیوز، وقایع اتفاقیه نوشت: پايان داستان را خودتان قضاوت کنيد. شايد اگر هرکدام از ما هم جاي مالباخته بوديم، فريب ميخورديم و پيش خودمان ميگفتيم، «ثواب داره، گوشي همراهش نيست، قرار هم نيست که کار خاصي انجام بدم، تنها يک زنگه» اما غافل از اينکه سارقان امروزي بسيار خلاقانه عمل ميکنند؛ به گونهاي نقشه يک سرقت ساده را ميکشند که به فکر هيچ فردي خطور نميکند که چه نيتي پشت اين داستانها خفته است.
اگر شيوههاي ديگر سارقان امروزي را تشريح کنيم، انگشت به دهان ميمانيد و متعجب ميشويد که سارقان چه شگردهاي جديدي براي رسيدن به اهداف خود پيدا کردهاند و هر روز شيوههاي جديدتري از خود به نمايش ميگذارند. به گزارش ايرنا، دراينراستا هر چقدر هم باهوش و حواسجمع باشيم، ممکن است فريب بخوريم و در دام اين شيادان بيفتيم چون در اين روشها، طعمهها هرگز تصور نخواهند کرد که طرف مقابل آنان يک سارق است و مورد سرقت قرار ميگيرند زيرا روشهاي پيشگرفتهشده در عين سادگي، بسيار فريبنده است. آشنايي با برخي از اين شگردها خالي از لطف نيست، حداقل شگردهاي فعلي لو ميرود و آنان، شگرد ديگري را در پيش ميگيرند و شهروندان با شناخت از شگردهاي فعلي در دام آنان نميافتند. در يکي از شگردها که پليس به تشريح آن پرداخته است، اينچنين است؛ فرد موردنظري که از بانک يا مرکز تجاري بيرون ميآيد، حال، موتور يا خودرو داشته باشد، براي سارق، متفاوت است، اگر فرد سوار اتومبيل شود، سارق شرايط را بررسي ميکند که ببيند فرد پول را کجا ميگذارد، او را دنبال و در شرايط مناسب خودرویش را پنچر ميکند. وقتي فرد اقدام به پنچرگيري ميکند، سارقان از فرصت استفاده و کيف را سرقت ميکنند، بااينحال، اگر هم در خودرو قفل باشد، شيشه را ميشکنند.
شيوه خفهکني
شيوه «خفهکني» از ديگر شگردهاي اين سارقان است. هنگام سرقت يکي از اصول سارقان آن است که به هر شکل ممکن پول را از مالباخته دور کنند و براي اين هدفشان به هرکاري دست ميزنند. سارقان در اين شيوه پس از شناسايي مالباخته، در يک مکان خلوت، فرد را از پشت سر مورد حمله قرار ميدهند و دستانشان را دور گردن اين فرد ميگيرند و درحاليکه مالباخته درصدد رهاکردن خود است، اموال او را ميربايند.
کثافتمالي
«کثافتمالي» از شيوههاي سارقان است، در اين شيوه سارقان با پرتاب تخممرغ، گوجه، گلولاي کثيف يا ساير اجسام نسبت به کثيفکردن لباس مالباخته اقدام ميکنند و هنگامي که اين فرد در حال تميزکردن لباس خود است، از او سرقت ميکنند. سارقان در اين روش، فرد موردنظر را تعقيب ميکنند و تصادف صوري بهوجود ميآورند تا مالباخته مجبور شود از اتومبيل پياده شود و آن موقع است که سرقت وارد مرحله زورگيري ميشود؛ بررسيها نشان داده است سارقان کيفقاپ، از روش زورگيري هم استفاده ميکنند اما ترجيح ميدهند بيشتر کيفقاپي انجام دهند.
کشروي
«کشروي»، يکي ديگر از شيوههاي مرسوم سرقت است که در اين شيوه سارقان در هنگام شمارش پول يا به بهانه انتخاب طلا به گونهاي اقدام به کشروي يا سرقت ميکنند که فرد، متوجه کار آنها نميشود. بهعنوان مثال در سرقتي که درنهايت سارق به دام پليس افتاد، سارق اينگونه دست به سرقت ميزد؛ او ابتدا به يک داروخانه رفت و به بهانه اينکه حال برادرش خوب و از کما خارج شده است، به همه کارکنان داروخانه، شيريني مسموم تعارف کرد. وقتي همگي، بيهوش شدند با سرقت از صندوق داروخانه از آنجا گريخت. وقتي ديد اين نقشه را خيلي خوب اجرا کرده است، تصميم گرفت داروخانه ديگري را هم هدف قرار دهد اما با هوشياري يکي از کارکنان داروخانه دستش رو شد و به دام پليس افتاد. از ديگر شگردهاي سرقت در يکي از استانهاي کشور که جاي تعجب دارد، اين است که يک زوج، سوار خودرويي ميشوند، مرد در کنار راننده و زن در عقب خودرو مينشيند.
مسافر جلو شروع به صحبت با راننده ميکند و ميگويد: مرا ميشناسي؟ راننده با تعجب ميگويد: نه، بايد بشناسم. مسافر ميگويد: من عزرائيلم. مرد راننده توجهي به اين صحبت نميکند اما در همين حين زن مسافر ميگويد: آقاي راننده با چه کسي صحبت ميکنيد؟ راننده ميگويد: با اين مسافري که در جلو نشسته است. زن ميگويد: جلوي خودرو که فردي ننشسته است. مرد راننده نيز با شنيدن اين حرف از ترس، خودرو را رها ميکند و پا به فرار ميگذارد و زن و شوهر خودروی راننده را به سرقت ميبرند.
روايتي از ترفندهاي سارقان امروزي – حوادث
کپی رایت: