خانه > سلامت > کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی-سلامت

کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی-سلامت

برترین ها – نگین نورخدایی: این کوکی های رنگی و بامزه که به شکل انار و هندوانه تزئین شده اند. می توانند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا باشند.

مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای با رویه فوندانت

•    کره نیوزلندی    70 گرم
•    شکر    100 گرم
•    تخم مرغ    1 عدد
•    آرد        150 گرم
•    نمک دریا     2 گرم
•    وانیل     نصف ق چ
•    فوندانت رنگی   به مقدار لازم

 

 1516222 884 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

مراحل تهیه کوکی شب یلدا


1.    ابتدا کره سرد و شکر را در ظرف میکسر میریزیم .

 

 1516204 853 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

2.     با سری پدالی میکسر کره و شکر را هم میزنیم تا جایی که به دیواره میکسر بچسبند.

 

 1516205 340 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

3.    تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را میکس میکنیم.

 

 1516206 535 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

4.    آرد و نمک را اضافه میکنیم و برای آخرین بارهمه مواد را میکس میکنیم و بعد روی ظرف میکسر محافظ پلاستیکی میکشیم و خمیر کوکی را نیم ساعت درون یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود و موقع کار کردن به دستمان نچسبد.

 

 1516207 374 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

5.    خمیر نباید سفت و یا شل باشد. خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی به کمک وردنه پهن میکنیم. مراقب باشید که قطر همه جای خمیر یکسان باشد ، به دلیل اینکه اگر قطر کوکی ها متفاوت باشد ، هنگامی که در فر میروند یکی میسوزد و یکی دیگر هنوز نپخته است.

 

 1516208 131 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

6.    کاتر مورد کوکی را انتخاب میکنیم (در اینجا شب یلدا مورد نظر ماست) و روی خمیر کوکی قرار میدهیم و کات میکنیم.

 

 1516209 966 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

7.    فر را روی 200 درجه سانتیگراد (حرارت از بالا و پایین) قرار دهید و کوکی ها را درون سینی فر بچینید. بهتر است که زیر آن کاغذ روغنی  قرار دهید، اما خیلی هم مهم نیست چون این کوکی ها کره ای هستند و به سینی نمیچسبند و البته حدود نیم سانتیمتر هم کوکی ها درون سینی از هم فاصله داشته باشند چونکه موقع پخت حجمشان زیاد میشود. حالا سینی را درون فر قرار دهید.

 

 1516210 368 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

 

1516211 406 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت 

8.    وقتی لبه کوکی ها شروع به تغییر رنگ دادن کرد سینی فر را بیرون آورید و وقتی کوکی ها سرد شدند آنها را از سینی خارج کنید.

 

 1516212 881 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

 

1516213 746 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت 

 

1516214 155 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت 

 

1516215 245 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت 

9.    وقتی کوکی ها سرد شدند نوبت چسباندن فوندانت است. ابتدا باید رنگ مورد نظرتان را با کمک وردنه مخصوص فوندانت باز کنید و با کاتر، شکل مورد نظرتان را قالب بزنید. آن سطح فوندانت را که قرار است به کوکی بچسبد را کمی خیس کنید و روی کوکی قرار دهید. میبینید که به راحتی فوندانت به کمک آب به سطح کوکی میچسبد.

 

 1516216 961 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

 

1516217 307 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت 

 

1516218 112 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت 

10.    برای کوکی هندوانه یلدا  ابتدا باید لایه قرمز را روی کوکی بچسبانید.

 

 1516219 270 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

11.    سپس لایه سبز را روی لایه قرمز بچسبانید.

 

 1516220 893 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت

12.    سپس با فوندانت مشکی دانه های هندوانه را روی قسمت قرمز بچسبانید. خب کوکی ها آماده هستند. میتوانید تا یک هفته آن ها درون یخچال نگه داری کنید و البته خمیر آن تا 1 ماه داخل فریزر سالم میماند…..نوش جانتان.

 

1516221 184 کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی سلامت 

کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی
کپی رایت: منبع مطلب