خانه > سلامت > افزایش ریسک شکستگی استخوان با مصرف بیش از حد ویتامین A – مواد غذایی – تغذیه-سلامت

افزایش ریسک شکستگی استخوان با مصرف بیش از حد ویتامین A – مواد غذایی – تغذیه-سلامت


image 13970727342657 افزایش ریسک شکستگی استخوان با مصرف بیش از حد ویتامین A   مواد غذایی   تغذیه سلامت

سلامت نیوز: محققان دریافتند مصرف بیش از اندازه ویتامین A می تواند موجب افزایش ریسک شکستگی استخوان در انسان شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، نتایج مطالعات محققان دانشگاه گوتنبرگ سوئد نشان می دهد مصرف بیش از اندازه ویتامین A موجب کاهش ضخامت استخوان شده که نهایتا منجر به ایجاد استخوان های ضعیف و شکننده می شود.

ویتامین A که در گوشت، محصولات لبنی و سبزیجات یافت می شود منبع ضروری مهمی برای رشد، بینایی، سیستم ایمنی و عملکرد اعضای بدن است.

یافته ها نشان می دهد به موش های که دوز بالا ویتامین A، معادل ۴.۵ تا ۱۳ برابر میزان مصرف مجاز روزانه برای انسان، داده شده بود، استخوان ها در طول مدت ۸ روز نازک شده بود.

«اولف لرنر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف بیش از اندازه ویتامین A ممکن است موجب بروز افزایش ریسک اختلال شکنندگی استخوان ها در انسان شود اگرچه همچنان باید مطالعات بیشتری در این زمینه انجام شود.»


افزایش ریسک شکستگی استخوان با مصرف بیش از حد ویتامین A – مواد غذایی – تغذیه
کپی رایت: منبع مطلب