خانه > سلامت > مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی – تغذیه-سلامت

مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی – تغذیه-سلامت


سلامت نیوز:مادران باردار و شیرده که به بیماری کرونا مبتلا شده اند، باید مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مطلبی در خصوص مراقبت‌های تغذیه‌ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید ۱۹ اعلام کرد: مادران باردار و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تأمین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ‌ها مثل سوپ مرغ و آب میوه‌ها را افزایش دهند.

وعده‌های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده شود همچنین در صورت بروز اسهال، از وعده‌های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز شود.

در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه‌هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه‌هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود.

وعده‌های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی مصرف شود. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه‌ها و سبزی‌های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.

مراقبت‌های تغذیه‌ای مادران باردار و شیرده
– ارائه وعده‌های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی
– افزایش دفعات وعده‌های غذایی
– تأمین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ‌ها و آب میوه‌های طبیعی
– استفاده از انواع میوه‌های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی‌ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی)


مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی – تغذیه
کپی رایت: منبع مطلب